Fragmente din Lady Today, Business Lady Tomorrow 8th edition

Dacă 2020 a fost un an al provocărilor, 2021 este anul inspirației și al femeii inovative. 

Astfel, s-a conturat ideea celei de-a opta ediții Lady Today, Business Lady Tomorrow.  Lumi definite de pasiunile de a crea, de a dărui și de a face lucrurile să se întâmple. Fiecare dintre noi vede lumea prin propria lentilă, dar își arată personalitatea și creativitatea în moduri diferite, unice.

Ziua de 27 martie 2021, ne-a adus alături patru business ladies, care au fost sursă de inspirație, motivație și energie feminină.

Dacă nu ai reușit să participi la eveniment, în cele ce urmează vei găsi idei cheie pe care ar trebui să le tipărești în sufletul tău.

Alexandra Crăciun – Ajută brand-urile să își spună povestea. Adoră arhitectura. Iubește Scandinavia, fiind destul de sigură că într-o altă viață a fost viking. Se descrie ca fiind modernistă, minimalistă și feministă. E convinsă de faptul că cele mai valoroase lucruri pe care le-am putea găsi în casa ei sunt cărțile, însă speră că, în timp, am putea găsi o artă fantezistă-minimalistă. Printre alte proiecte care îi descriu viața creativă, intensă și vizuală, deține și un studio de branding modernist denumit BEAM.

Pe parcursul evoluției tale, gândește-te la:

– Cine sunt eu și cât vreau să arăt din ceea ce sunt? Întrebările esențiale în construcția unui branding personal de succes.

– Care sunt obiectivele mele? Construiește-ți un moodboard care te reprezintă.

– Ce aleg să fiu? O carte de vizită sau mă forțez să mă pun în rol pentru business?

Mădălina Hodorog – Dezvoltă de 8 ani programe de #EducațieAltfel prin joc, energie și multă inspirație. Fondator al celui mai complex program intitulat FUTURE- Construiește cu pasiune, pregătește studenții pentru primul loc de muncă alături de profesori și angajatori. De-a lungul anilor, și-a pus în valoare abilitățile de organizare și strategie pe care le-a dezvoltat în cei 6 ani ca organizator de evenimente de business, proiecte europene sau evenimente internaționale. Crede în educația continuă, iar din acest motiv este doctorand și cadru didactic asociat în cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Descoperă-te, pentru a-ți descoperi pasiunea:

– Cine sunt eu și cine e business-ul meu? O altă întrebare pentru a păși cu dreptul în mediul de business.

– Creează-ți timeline-ul personal și găsește-ți “linia roșie”.

– Verifică domeniul tău și vezi unde ești creativ. Descoperă diferența dintre hobby și pasiune.

Roxana Puriș – Într-o lume în care trecem din ce în ce mai repede prin timp,  și-a creat propriul brand de slow-fashion, dorindu-și să facă lucrurile exact așa cum simte. Creat din emoție și pentru emoție, pur.clothing este în întregime inspirat din natură, cu ale ei nuanțe și texturi încântătoare. Culorile, broderiile, stilul întreg al colecțiilor sunt interpretarea personală a mediului înconjurător. Câți sunt cei care își transformă plăcerea în job? Exemplu de vis transpus în realitate. Esență și perseverență.

E important să știi că:

– Poți alege să nu începi singură. Fii informată! Există o multitudine de programe care-ți stau la dispoziție pentru un start bun!

– Indiferent de cât de saturată ți se pare piața, îți vei găsi publicul.

– Protejează mediul înconjurător prin activitatea ta. Implică-te în comunitate! 

Dana Roșu – Îmbină creativitatea, imaginația și designul cu abilitățile unui bun manager. Cunoaște, planifică și coordonează toate aspectele logistice și artistice ale unui eveniment, transformând organizarea evenimentelor într-o adevărată artă. Susținătoare convinsă a femeilor antreprenor, afirmă că business-urile pe care le-a creat sunt armele care o fac puternică, dedicată și împlinită.

Ne-a amintit că:

– Eșecul nu e opusul succesului! 

– Trebuie să avem grijă cu ce ne hrănim mintea: ”Oamenii pe care-i urmăriți trebuie să vă dea energie.”

– Nu există vârstă pentru un nou început și a fi perfecționist e distructiv.

Evenimentul nu ar fi fost la fel fără implicarea și susținerea partenerilor noștri, care au pregătit numeroase cadouri și surprize participantelor ambițioase pe care le-am avut prezente alături de noi la Lady Today, Business Lady Tomorrow 8th edition.

MACLE – mai mult decât un concept, este o semnatură de familie. Promovând o relație prietenoasă cu mediul, fiecare lumânare este creată și lucrată manual într-un atelier din Cluj Napoca, din ceară de soia, o ceară de origine vegetală, 100% naturală, care nu emană compuși toxici la ardere și nu produce fum. Recipientele lumânării sunt create atent din pulbere minerală eco, non-toxică, fără aditivi chimici sau alte substanțe periculoase. Fie că le folosești în timp ce citești o carte bună, fie că îți induci o atmosferă de spa, efectul lumânărilor este unul terapeutic!

Îți recomandăm să le încerci și tu. Vezi site-ul lor aici.

SALON VOGUE – Despre femei și feminitate se vorbește mult. Oferă-ți timp pentru tine! Când corpul se simte bine, mintea strălucește. Atunci se nasc cele mai uimitoare idei si reușești să descoperi lucruri noi depre tine. Încearcă serviciile de înfrumusețare profesionale de la Salon Vogue din Cluj-Napoca.

BOTTEGA VERDE – Natura este o sursă inepuizabilă de inspirație, dăruind oamenilor cele mai bune ingrediente pentru sănătate și frumusețe.

Suntem femei și prioritar este să ne îngrijim. Cosmetica este arta păstrării și înfrumusețării corpului uman. Pentru a avea grijă de tine și pentru a te respecta, cel mai important este să te asiguri că folosești produse create special pentru tine. Alege să fii într-o adevărată călătorie a simțurilor folosind produsele create.

LUXETTE BEAUTY– Stilul, eleganța, pasiunea si profesionalismul sunt cuvintele ce caracterizează salonul de înfrumusețare Luxette Beauty din Cluj, oferind servicii complexe de coafor, frizerie, make-up, masaj, manichiură, pedichiură și cosmetică. Deși poate fi considerat un lucru superficial, beneficiile mersului la salonul de înfrumusețare sunt multiple. Relaxează-te! Oferă-ți acest răsfăț.

Salonul Luxette Beauty poate deveni oaza ta de relaxare prin răsfățul și atenția pe care le vei primi de la profesioniștii în frumusețe.

WONDERLAB BY DIANA – Se spune că adevărata frumusețe vine din interior și că cea exterioară este doar o reflectare a acestei frumuseți interioare. Însă, la fel de adevărat este și că pentru a le întreține și chiar pentru a le îmbunătăți, ambele au nevoie de îngrijire permanentă. Iar dacă pentru dezvoltare spirituală apelăm la educare și autoeducare permanentă, pentru cea fizică apelăm la saloanele de înfrumusețare. La Wonderlab stilul, eleganța, pasiunea și profesionalismul, sunt cuvintele care caracterizează salonul. Alege unul din serviciile oferite și luminează!

SAMSARA– Fără doar și poate, gătitul este o activitate ce necesită timp și efort. Pentru că știm cât de important e să reușești să le faci pe toate, prin parteneriatul cu Samsara Foodhouse, poți avea mese echilibrate și gustoase la doi pași distanță. Un vrăjitor al aromelor și gusturilor.

Mâncarea ne fascinează și pe noi, iar recomandarea noastră reprezintă împlinirea tuturor poftelor.

ANASOFIA – Prima impresie contează în orice împrejurare. În formarea sa, ceilalţi văd doar un foarte mic procent al vieţii tale. Dar, pentru ei, acel eşantion reprezintă 100% din ceea ce ştiu despre tine. Hainele au rolul de a impresiona, de a captiva, de a transmite stări și sentimente. Frumuseţea este armonia contrariilor, un amestec în proporţii potrivite de infinit şi finit. ANASOFIA oferă farmec și eleganță, confort și lejeritate. Stil. Un mod simplu de a afișa personalități complexe.

Definește-ți personalitatea, pasiunile, modurile de a fi și a trăi, allege stilul care te caracterizează.

eZESTRE – Dacă și pentru tine confortul este prioritar, alegerea lenjeriei de pat este esențială. Transformă-ți dormitorul în primăvară cu ajutorul eZestre prin culori și imprimeuri! Inspirație, comoditate și noutate. Găsești cam de toate. eZestre are ambiția de a crea cele mai importante lucruri pentru clienții săi, găsind cele mai bune soluții pentru ca totul să fie accesibil și de o calitate ridicată. “

GFIT- Vitalitate. Energie. Încrede în sine. Toate fiind apanajul unui singur lucru: sportul. Viața este despre a găsi echilibrul. O modern business lady știe că un corp sănătos o ajută să se simtă bine în pielea ei. Împrietenește-te cu corpul tău!

Giulia si Ruben – Antrenori Personali & Tehnicieni Nutriționisti Acreditați de Fitness Scandinavia School, EREPS & ABC Fitness School, oferă servicii profesionale de personal training în funcție de scopul și nevoile fiecăruia.

NALA – Subliniem importanța momentelor în viața fiecărei femei; punem preț pe sensibilitatea și delicatețea care ne învăluie. Ești o business lady, dar în primul rând o lady, iar Nala are grijă ca mintea să îți fie revigorată, corpul atent îngrijit prin produsele de origine naturală, din dragoste pentru natură! Nu e nevoie să ne crezi, poți simți asta pe propria piele. Fii în armonie cu pielea ta!

A venit timpul să-ți conturezi idealul. Oferă-ți libertatea de a alege, curajul de a experimenta și creativitatea care duce spre #inovare. Fii autentică!

Pe data viitoare. Stay Safe!

Lady Today, Business Lady Tomorrow 8th edition - Business Ladies Club eveniment online

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s