Femei de afaceri prezente la Lady Today, Business Lady Tomorrow – 7th edition

Suntem deja foarte aproape de evenimentul care ne încântă primăvara, și anume Lady Today, Business Lady Tomorrow – 7th edition, care va avea loc pe 30 martie, la The Office Cluj-Napoca, începând cu ora 12. Evenimentul se adresează tuturor doamnelor și domnișoarelor care doresc să descopere pașii către succes, cât de importantă este crearea unei imagini, dar și a unei identități pentru o afacere mult visată.
De la această ediție specială nu vor lipsi, desigur, speakerii care ne vor povesti despre experiența și parcursul lor profesional de până acum și care ne vor îndruma cu sfaturi pentru o afacere de succes. Așadar, printre speakerii care vor fi prezenți la eveniment se numără: Anabela Luca, Mihaela Rus, Corina Sterea, Oana Țoiu, Ioana Andrievici și în cele din urmă Andra Pintican.

Anabela LUCA

Anabela Luca este o doamnă stilată și elegantă, dar și o fire amițioasă. Aceasta este antreprenor, Managing Director și Online Marketing Consultant la adLemonade – agenție de Performance Marketing. Din dorința de a se realiza mai mult pe plan profesional, a făcut un pas mare în anul 2012 prin lansarea propriei companii – Agenția de publicitate online adLemonade care este certificată ca Google Premier Partner, dar și ca una dintre primele cinci agenții de marketing online din România. Anabela are o experiență de peste 10 ani în construirea de strategii și administrarea companiilor de Pay Per Click (GoogleAds, Facebook Ads etc.), livrând rezultate aliniate cu obiectivele de business ale clienților. Pasiunea ei o reprezintă digitalul. “Cel mai mult, cu siguranță, mă pasionează online-ul. În tot ceea ce fac în fiecare zi pun multă pasiune” * – spune Anabela Luca. Aceasta contribuie activ la educarea pieței în cele peste 150 de training-uri și prezentări, fiind trainer certificat Google din anul 2013. Alături de echipa din agenție a crescut performanța în digital pentru peste 300 de branduri printre care se numără Deichman, Continental Automotive, Jolidon, How to Web etc. Parcursul profesional al Anabelei Luca nu se oprește aici, dar mai multe veți afla la evenimentul nostru Lady Today, Business Lady Tomorrow.

Mihaela RUS

Mihaela Rus este Președintele și Fondatorul AFA, adică Asociația Femeilor de Afaceri din Cluj-Napoca, înființată în anul 2004. De asemenea, se ocupă de atunci și de proiecte umanitare, iar între timp a devenit și un ambasador feminin de antreprenoriat. De peste 20 de ani, Mihaela investește zi de zi, pasiune și profesionalism în propria afacere, în Vitrina Advertising, cel mai cunoscut brand de comunicare și cea mai importantă companie din Transilvania, dar și una dintre cele mai puternice din România. Vitrina Advertising, companie națională cu sediul central în Cluj-Napoca și cu reprezentanță în București, este unicul reprezentant al României în rețeaua internațională Advertising Marketing International Network, fiind inclusă în fiecare an în Topul Agențiilor de Publicitate din România (Forbes) și unicul reprezentant din țară în rețeaua internațională AMIN. “Eu şi Vitrina suntem parte activă a generaţiei care a făcut trecerea de la comunism la piaţa liberă şi a construit practic în România sectorul publicităţii, inexistent înainte de 1990. Aş spune că, în ultimul an, Vitrina s-a definit prin stabilitatea serviciilor de creaţie şi publicitate clasice, dar şi printr-o dinamică accentuată a serviciilor în zona digitalului, care capătă tot mai multă importanţă şi au o complexitate tot mai mare” ** – declară Mihaela Rus. Aceasta a făcut din antreprenoriat un sport de performanță în care nu există limite, și-a menținut echilibrat principiile de business și de viață și a dezvoltat echipe eficiente, unite, renumite pentru creativitate și performanță.

Corina STEREA

Corina Ioana Sterea ne va povesti despre parcursul său profesional în frumusețe. Ea este fondatoarea PURE Salon și consultant în frumusețe. Datorită experienței sale de peste 10 ani în consultanța de business și pasiunea pentru metodele de întreținere a frumuseții cu substanțe naturale, Corina Sterea și-a deschis propriul business în anul 2017, situat în Bd. Dacia nr. 130 București. Pentru îndeplinirea acestui vis, Corina a obținut finanțare pentru echipamente prin programul Start Up Nation, iar restul investiției a susținut-o cu mult curaj, din fonduri personale. Este convinsă că secretul succesului în acest domeniu constă în calitatea serviciilor oferite, completate de folosirea unor echipamente performante și mânuite cu profesionalism. Acest proiect de suflet pentru Corina, PURE Salon, a fost lansat din dorința de a susține feminitatea, frumusetea și antreprenoriatul românesc. “Mă bucur de oameni minunați în fiecare zi, în fiecare săptamână și am căutat să dezvolt ideea de natural, de PURE, de relaxare și de viață sănătoasă. Aș vrea să merg pe partea de dezvoltare personală a femeilor, pentru că femeile, de cele mai multe ori, nu știu cât de frumoase sunt și asta le afectează stima de sine. În acest spirit aș vrea să organizez diferite workshop-uri” *** – a menționat Corina. Corina îmbină utilul cu plăcutul, iar rezultatele nu întârzie să apară. Ea activează într-un domeniu extrem de solicitant, cu noi provocări de fiecare dată și cu un volum mare de muncă, dar face totul din pasiune.

Oana ȚOIU

Oana Țoiu este antreprenor social, trainer, consultant și membru fondator la Global Shapers Bucharest Hub și la Social Innovation Solutions. A fost numită de fostul Prim-Ministru al României, Dacian Cioloș, ca Secretar de Stat la Ministerul Muncii Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice unde gestionează incluziunea socială și antreprenoriatul social. Datorită experienței sale de peste 10 ani în domeniul inovației sociale, Oana a derulat programe de dezvoltare atât în țară cât și în străinătate (Austria, Slovacia, Rusia etc.) pentru organizații nonguvernamentale și în mediul privat. Înainte de a lucra în mediul public, a lucrat în mediul ONG și în mediul privat ca antreprenor. Apoi a dezvoltat o afacere socială și anume Mesteshukar ButiQ (MBQ) – o rețea de producători meșteșugari de etnie romă și designeri internaționali (austrieci, suedezi) care creează și produc bijuterii și obiecte de decor cu expoziții internaționale alături de Romano ButiQ. Oana face parte cu mândrie din comunități de tineri și antreprenori din mai multe rețele precum: the Entrepreneurship Academy, AIESEC, Universitatea Alternativă, Impact Hub, Arcub, Fundațiile Comunitare, Oana Țoiu a fost nominalizată de revista Foreign Policy România ca unul dintre cei ,,101 oameni care schimbă România”, este fellow al Aspen Institute România și a beneficiat de o bursă în SUA ca Marshall Memorial Fellow.

Ioana ANDRIEVICI

Ioana Andrievici este expert negociator, trainer & coach în negociere, autor, speaker motivațional, consilier juridic și antreprenor. Grație experienței de peste 14 ani în negocieri de business și a contractelor, a înființat alături de soțul ei Compania Rubinian, firmă de consultanță și planificare în afaceri. În cadrul acesteia au dezvoltat partea de modele de contracte întocmite complex, ca bază solidă de negociere pentru ambele părți. “Pe parcursul anilor mi-am dat seama de faptul ca oamenii au mare nevoie sa stie sa negocieze, sa comunice bine unii cu ceilalti pentru a obtine ceea ce-si doresc. In mod special antreprenorii au nevoie de aceste abilitati precum si de angajati cu aceste abilitati esentiale in incheierea de contracte mai bune, stabilirea de relatii si parteneriate mai bune” **** – spune Ioana Andrievici. Pe lângă cele manționate mai sus, Ioana Andrievici scrie cărți și articole tematice în principal pe tema negocierii, cum ar fi: Negocierea si intocmirea contractelor, Cum sa negociezi bine orice si cu oricine – Ghid practic pentru succes in negocieri, Planul de negociere – model si ghid ș.a.m.d. Aceasta este membru fondator al Asociatiei umanitare ,,Maini Unite” – din dragoste pentru copii unde se implică în proiecte umanitare, organizare de evenimente, strângere de fonduri și în discursuri publice tematice, apariții media și televizate. Ca speaker motivațional, susține seminarii și oferă discursuri motivaționale, în principal pe tematica negocierii dar și cu privire la dezvoltare personală, leadership, motivare și succes, iar despre aceste lucruri va vorbi și la conferința noastră Lady Today, Business Lady Tomorrow.

Andra PINTICAN

Ultimul speaker al celei de- a 7-a ediții a conferinței Lady Today, Business Lady Tomorrow este Andra Pintican. Inspector de Resurse Umane și trainer. A studiat jurnalismul la Unversitatea ,,Spiru Haret” din București, a fost voluntar la Touched România, o fundație care era contra violenței domestice. A început să lucreze în domeniul managementului ca asistent, manager de resurse umane, recrutăr la diferite firme precum Vienna Investment Trust, VidaXL, Obiettivo Lavoro România ș.a.m.d.

Acestea fiind spuse, vă așteptăm la cea de-a 7-a ediție a conferinței Lady Today, Business Lady Tomorrow , pe 30 martie, la The Office, începând cu ora 12. Vă puteți rezerva biletul aici:

Înscrierile se pot face până în data de 28 martie 2019, ora 20:00.
Taxa de participare se achită:
• printr-un mesaj pe pagina noastră, care se poate accesa aici
• în ziua evenimentului

Tot ce ne dorim este să conştientizaţi şi să puteţi afirma în fiecare zi cu deplină încredere:

,,Da, sunt femeie şi asta spune tot!”

Source:

* https://answear.ro/

** http://revistasinteza.ro/

*** https://pr2advertising.ro/

**** http://www.ioana-consult.ro/

Articol realizat de: Andreea Larisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s