Business Ladies Club prezintă Business Ladies Club

Business Ladies Club nu este doar o altă organizație studențească. Aici, nu facem lucrurile la fel ca alții. Tocmai de aceea, nu își vom spune cine sau ce suntem. În schimb, îți vom enumera toate acele aspecte care nu ne reprezintă.

În primul rând, vrem să știi că, în cadrul Business Ladies Club nu iți vei pierde timpul fară vreun scop concret. BLC nu este genul de organizație în care membri vechi monopolizează discuția și nici locul în care te vei simți outsider. Aici, nu respingem diversitatea și nu spunem ,,nu” criticii, atât timp cât este constructivă.

Nu acceptăm in rândurile noastre oameni vitruvieni, care cred că știu deja totul. Nu acceptăm persoane care se dau bătute la primul obstacol. Nu vrem să auzim ,,Nu se poate”, ci ,,Hai să încercăm și altceva”. Nu ne dorim persoane care nu sunt ambițioase și nu își doresc o evoluție perpetuă.  Nu vrem să fii doar o altă voce din mulțime, ci ne dorim să ai propria ta voce, pe care să o susții cu încredere. Nu ne plac oamenii care nu știu că și distracția e o parte esențială a vieții.

La Business Ladies Club nu îți vei face doar cunoștințe, ci vei lega prietenii pe viață. Aici, feminismul nu reprezintă doar un concept care sună bine, ci o realitate pe care o vei simți în fiecare zi. Noi nu doborâm niciodată, ci ridicăm, sprijinim și motivăm pe fiecare dintre membrele noastre. De aici nu vei pleca fără amintiri dragi. Aici nu vei învăța decât lucruri relevante, de la oameni de succes, care nu cunosc însemnătatea cuvântului ,,renunț”.

Business Ladies Club nu este doar o organizație studențească, este mult mai mult decat atât: este locul în care vei învăța: de la noi, de la alții, de la tine însățiș este locul în care te vei dezvolta, atât din punct de vedere personal, cât și profesional; este locul în care vei fi înconjurată de femei puternice, care îți vor fi alături indiferent de condiții.

Singurul ,,da” care contează acum este acesta: Da, vrem să te cunoaștem! Dacă îți dorești să faci parte dintr-o organizație în care lucrurile sunt altfel, aplică pentru Business Ladies Club și haide să descoperim împreună secretele viitoarelor femei de afaceri.

,,Pentru că în spatele oricărei femei de succes, stă un grup de alte femei puternice, care o susțin.”

29063752_1569545423114143_6506621033950123123_o

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s