Cum a fost la Lady Today Business Lady Tomorrow, 6th edition?

Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că și ediția cu numărul VI a evenimentului Lady Today, Business Lady Tomorrow s-a bucurat de un succes răsunător. Axat pe tema inteligenței emoționale, una dintre cele mai actuale teme din domeniul business, evenimentul marca Business Ladies Club a oferit un mediu propice pentru doamnele și domnișoarele care au dorit să descopere cele mai proaspete insight-uri din domeniul EQ-ului.

Desfășurat la The Office, evenimentul a fost unul foarte reușit bucurându-se de un real succes printre doamne și domnișoare, pe care le-am întâmpinat cu zâmbetul pe buze, alături de mapele aferente și săculeții de lavandă oferiți de sponsorii noștri.
Atât noi, cât și numeroasele noastre participante, am așteptat cu nerăbdare evenimentul care avea să aducă sub același acoperiș 5 speakeri excepționali, care să ne ofere informații prețioase despre inteligența emoțională.

Lady today, business lady tomorrow 6th edition. Foto: Valentin Todea

Mihaela TATU

Primul speaker care ne-a onorat cu prezența a fost stimata doamnă Mihaela Tatu, realizator-prezentator de emisiune radio și TV și autoarea bestseller-ului ,,De 3 ori femeie” . Plină de șarm și energie, Mihaela ne-a împărtășit cele 7 elemente care împiedică comunicarea, și implicit relaționarea dintre două persoane: bârfa, prejudecata, negativismul, lamentarea, exagerarea, scuzele și impunerea propriei opinii. Soluția? Focusarea inteligenței emoționale în 4 aspecte cheie, reunite sub acronimul HAIL (Honesty, Authenticity, Integrity &Love). Totodată, invitata noastră a ținut să sublinieze faptul că femeile au de partea lor intuiția feminină și feminitatea, armele cele mai importante ale oricărei doamne sau domnișoare.

Hedi Hoka, doctor în psihologie, practician și autoare a bestseller-ului ,,Iubesc să fiu

Lady today, business lady tomorrow 6th edition. Foto: Valentin Todea

Hedi HOKA

femeie”, ne-a provocat la un exercițiu de relaxare și concentrare, inspirat de conceptul de Mindfulness. Mindfulness se referă la abilitatea de a fi prezent, conștient de propria persoană și de propriile emoții și trăiri. Hedi ne-a explicat importanța acestui concept în autocontrol, reprezentând o tehnică adjuvantă care induce o stare de bine și combate situațiile stresante care ne pot copleși în orice moment.

BLC_162.jpg

Adrian VÎNTU

Adrian Vîntu, inginer și coach în Leadership și Inteligență Emoțională, ne-a încântat cu prezența sa nonconformistă și plină de umor, oferindu-ne o privire de ansamblu a conceptului de inteligență emoțională în afaceri. Adrian ne-a explicat faptul că este esențial să empatizezi cu publicul țintă al afacerii tale, pentru a putea înțelege ce își dorește acesta de la produs și cum îl poți împacheta într-o experiență de cumpărare cât mai atractivă pentru acesta.

În continuare, Laura Dragomir, consultant în comunicare și speaker transformațional,

Lady today, business lady tomorrow 6th edition. Foto: Valentin Todea

Laura DRAGOMIR

ne-a acaparat atenția cu sfaturile referitoare la planning-ul unui discurs și stăpânirea emoțiilor. Pe lângă îndrumarea către acceptarea emoțiilor ca mod de combatere a lor și a marcării importanței relaționării cu publicul, Laura Dragomir este adepta învățării prin experiență: ,,Important este să îți iasă bine o dată! Acest lucru îți va da încredere, fie că îți iasă din prima, sau la a n încercare.”

Lady today, business lady tomorrow 6th edition. Foto: Valentin Todea

Zoltan VERES

Evenimentul a fost încheiat de Zoltan Veres. Speaker, trainer și coach specializat în inteligența emoțională acesta ne-a dezvăluit secretele EQ-ului şi diferenţele sunstanțiale dintre bărbaţi şi femei.  Zoltan ne-a învăţat să ne desluşim emoţiile, să fim puţin mai “inteligenţi emoţional”, să ne dăm seama ce simte celălalt şi care este reacţia noastră la sentimentele acelei persoane. Prezentarea lui, presărată cu replici inteligente care îți stârneau zâmbetul, informații utile și practice ne-a adus cu un pas mai aproape în a înțelege cu adevărat conceptul de INTELIGENȚĂ EMOȚIONALĂ.

Le mulțumim speakerilor care au reușit să captiveze audiența și sponsorilor fără de care evenimentul nu ar fi fost posibil: Mac Lewy, Humanitas, Special Events, Dentocalm, Q Caffe, Arome, Getts, Patiseria DeGusto, Print Daisler, partenerilor media: CLUJU.RO, Sfertul Academic, City Napoca, Arma Damelor și ONG-urilor USR, OSE, RATIO, ASM, ASB, BEST, Asociația Studentilor Psihologi din România, care ne susțin în toate demersurile noastre.

-Articol realizat de Ioana NUȚ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s