Scrisoare către Moș Crăciun

                                                                                                          De la: o lady

                                                                                                          Către: Moș Crăciun

    Dragă Moș Crăciun,

 

       Unii ar putea spune că sunt cam mare să îți mai scriu scrisori. Ei bine, eu nu cred asta și știu că și tu te bucuri că nu te-am uitat. Să fii adult nu e deloc ușor, iar amintirea ta și a copilăriei e mai mult decât bine venită, mai ales în perioada magică a Crăciunului.

       O să încep spunându-ți că am fost cuminte și am reușit tot ceea ce mi-am propus. Anul acesta am crescut mai mult ca niciodată: imaginația și sufletul meu, deopotrivă, s-au expandat  îndeajuns cât să cuprindă toate cunoștiințele pe care le-am acumulat, toate sfaturile primite de la oameni de succes și pe toate persoanele infinit de interesante pe care le-am cunoscut anul acesta. M-am descoperit pe mine și am realizat că sunt puternică. Și știi ce mă bucură cel mai tare? Că am făcut acestă descoperire prin alții, prin cei care m-au inspirat și pe care am reușit să îi inspir.

       Am să îți cer atât de multe, Moșule! Aș vrea să îmi aduci, în sacul tău, capacitatea de a crede în mine și puterea de a-mi urma visurile.Vreau să îmi aduci înțelepciunea de a îndepărta lucurile negative din viața mea și de a-i ține aproape pe acei oameni care mă ajută să ating cea mai bună versiune a mea. Vreau îmi lași sub brad curajul de a spune mereu ce gândesc și chibzuința de a o face fără să rănesc pe nimeni. Îmi doresc ca și anul viitor să am oportunitatea să cunosc oameni fascinanți, cu povești impresionante și îndeajuns de altruiști încât să le împărtășeacă. Mi-ar mai plăcea și un strop de pasiune, pe care să o presar cu prisosință în tot ceea ce fac. Știu că îți cer multe, dar mai știu că generozitatea ta e fără margini. Și pentru că sunt (poate) lacomă, dar niciodată egoistă, vreau ca tot ce îmi vei aduce mie să multiplici de milioane de ori, pentru toate femeile de pe planetă. Adu-le lumină în suflet și în privire, să poată vedea cât sunt de frumoase, deștepte și puternice. Spune-le despre binecuvântarea de a fi femeie.

       Știu sigur că vei veni, așa că o să te aștept la geam, cu o cană de ciocolată caldă în mâini și cu speranță în suflet. Și, ca atunci când eram copil, te voi căuta cu privirea în înaltul cerului, pierzându-mi gândurile printre stele și fulgi.

           P.S  Și cum sunt o feministă convinsă, nu uit nici de bărbații minunați din viața noastră. Adu-le încredere în forțele proprii și curajul de a porni în acele călătorii în care nu au îndrăznit să pornească până acum. Spune-le că noi îi vom susține întotdeauna.  Și pentru cei puțini care se tem de noi, femeile, lasă-le un simplu mesaj sub brad, Moșule: ,,Noi nu vrem să vă furăm lumina reflectoarelor, vrem doar să fim acolo, sus, alături de voi.”

59f31003a61373cfc55ec6f3c95a7287

    Source: https://ro.pinterest.com/pin/74872412535583385/

ARTICOL REALIZAT DE IOANA NUȚ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s