BLC în USR SummerCamp

Poate nu mulți dintre voi știți, dar organizația Business Ladies Club se află sub ”umbrela” Uniunii Studenților din România, alături de alte câteva zeci de asociații de voluntariat pentru studenți și tineret din peste 20 de centre universitare.

Uniunea Studenților din România are ca scop reprezentarea, apărarea și promovarea drepturilor studenților în raport cu instituțiile publice, precum Ministerul Educației Naționale, Guvernul, Parlamentul dar și Universitățiile din întreaga țară.

20904542_1553527008002235_762831317_o

Unul dintre proiectele cu tradiție dedicate special studenților este USR SummerCamp care are loc în fiecare an în Coștinești. Locația este aleasă cum nu se poate mai bine, având în vedere că stațiunea este recunoscută ca fiind preferată de majoritatea tinerilor care merg la mare.

Proiectul a fost conceput astfel încât să favorizeze cunoașterea între asociațiile care fac parte din USR, să ajute la dezvoltarea tinerilor prin activități interesante și nu în cele din urmă, să fie un bun prilej de distracție și relaxare după un solicitant an universitar.

Zilele în USR SummerCamp sunt petrecute pe plajă, profitând la maxim de razele soarelui și aerul sărat adus de briza mării. Cei mai sportivi pot lua parte la meciuri de fotbal, volei sau tenis de picior, iar cei mai puțin sportivi îi pot încuraja în timp ce savurează o băutură răcoritoare la barul de pe plajă. Hei, și dacă faci galerie se pune că participi, nu?

20904244_1553526971335572_2042548400_o

Dacă zilele sunt rezervate pentru activități sportive și nu numai, serile au fost făcute pentru distracție. Trebuie să ne credeți pe cuvânt că cei din USR știu să se distreze! Serile de karaoke au fost un adevărat ”deliciu”, o bună oportunitate de a impresiona cu talentul tău muzical ( sau lipsa acestuia, după caz) și de a avea parte de multe momente amuzante, pe tot felul de șlagăre, mai vechi sau mai noi. S-au încins și hore, s-au legat și prietenii, iar totul s-a sfârșit cu un foc de tabără pe plajă, în ultima zi. Voia bună a fost la ea acasă, iar imnul USR-ului a răsunat în toată stațiunea Costinești.

Ne bucurăm că am fost alături de colegii noștrii în USR SummerCamp și vă recomandăm cu drag, dacă aveți ocazia, să luați parte la oricare dintre proiectele Uniunii Studenților din România. Acestea au fost de la început gândite să sprijine dezvoltarea tinerilor, să îi ajute să își cunoască drepturile și să fie informați, dar nu în ultimul rând să vă ofere ocazia de a cunoaște oameni frumoși alături de care să aveți niște amintiri pe cinste!

20906940_1553526914668911_1938500930_o

Alexandra Nadia Petruț

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s