InSight – Despre viitor și carieră

Anii trec cu grabă și poveștile generațiilor se conturează mereu în alt fel. Este ritmul normal al vieții. Lucrurile se schimbă. Cei care se adaptează cel mai repede schimbării vor fi cei învingători, oamenii de succes cum ne place să îi numim mai nou.

Cel mai probabil și tu ai început facultatea cu un plan. Este simplu: mergi la cursuri, înveți, îți iei diploma și îți realizezi toate visurile. Floare la ureche.

Însă fără să știi tu și alți 100 de studenți împărtășiți același vis, aveți același țel măreț. Și atunci, cum vei fi diferențiat de restul lumii? Ce ai mai făcut în afară de faptul că ai marcat cuminte toate prezențele în sala de curs și ai parcurs cu atenție bibliografia? Te-ai asigurat că ai terminat toate jocurile online, că ești la zi cu toate serialele și că ai marcat fiecare club din oraș? Bravo ție. Mulți fac asta. Dar ești tânăr. Timpul încă este e partea ta și ai suficientă energie încât să faci mult ma mult de atât. Ce altceva ai mai realizat? Care sunt idealurile tale?

Târgul InSight este organizat pentru oameni precum tine, pentru tinerii care pășesc încet, dar ferm, spre un viitor mai bun. Aici vei găsi acel ceva care te va diferenția de restul lumii și vei cunoaște oameni care împărtășesc aceleași valori ca și tine. Vei găsi proiecte noi, prieteni de o viață și nenumărate oportunități. Zidește cu grijă fundația carierei tale astfel încât aceasta să nu se prăbușească la primul eșec.

InSight

Echipa Business Ladies Club te așteaptă alături de alte organizații și companii la Târgul de voluntariat și Internship InSight. Vino în data de 17 mai pentru a-ți începe startul în carieră. Ne poți găsi la Hotel Topaz, în sălile T1 și T2, de la 10:00 până la 18:00.

– Ana-Maria Costanciuc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s