Rezoluții 2.0

Odată cu luna aprilie a trecut și primul sfert al acestui an. Mai ții minte rezoluțiile și planurile făcute la începutul lunii ianuarie? Câte din aceste planuri au fost duse la bun sfârșit? Primul pas pe care ți-l propun să îl faci este să creezi balanța activităților de până acum și să începi un nou plan îmbunătățit. Rezoluțiile nu se fac numai în Noul An, ci pentru rezultate optime, se realizează pe tot parcursul anului.

Noi am tras linia primului sfert de an, iar acum trasăm cu atenție planul pentru următorul sfert, care sperăm să fie la fel de productiv.

IMG_0896.jpg

Lady Today, Business Lady Tomorrow

Pentru Business Ladies Club această primăvară a însemnat marcarea unui eveniment de succes și cu tradiție, Lady Today, Business Lady Tomorrow, ajuns deja la cea de-a V-a ediție. Un adevărat succes pe scena business din Cluj-Napoca, zeci de doamne și domnișoare au ajuns mai aproape de visul de a avea propriul startup.

lady today

Gala Aniversară BLC

Tot în această primăvară fetele din organizație ne-am adunat laolaltă pentru a sărbători 5 ani BLC. Gala aniversară de la Clujana Festa a fost un eveniment high class prin intermediul căruia s-au adus mulțumiri membrilor, partenerilor și nu în ultimul rând speakerilor, cărora le mulțumim de fel zi de zi pentru sprijin și dedicație.

Gala aniversara.jpg

Teambuilding

Se spune că primăvarteambuilding.jpga se adună bobocii, iar noi am reușit să ne adunăm într-un peisaj încărcat cu energie pozitivă, aproape de apa cristalină a Lacului Tarnița. Departe de agi
tația orașului am participat la primul teambuilding din acest an. A fost un weekend extrem de productiv care ne-a apropiat ca și echipă, ajutându-ne să acumulăm cunoștințe noi, dar și să creăm amintiri de neuitat.

 

În luna următoare va avea loc un alt eveniment marca BLC, de această dată adresat exclusiv domnilor. Gentlemen in Business ajunge la cea de-a treia ediție, inspirând tinerii domni și oferindu-le uneltele necesare pentru a cuceri lumea afacerilor.

gentlemen.jpg

– Ana-Maria Costanciuc

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s