Fashion Brand Identity, un eveniment aflat deja la a doua ediție

În urmă cu un an am lansat un nou eveniment: Fashion Brand Identity, un master class despre modă și marketing, susținut de invitatul nostru special, Clarence van der Putte, lector la Universitatea de Științe Aplicate Amsterdam, co-fondator al Departamentului de Fashion Management al Institutului de Fashion Amsterdam și expert în psihologie economică.

fashion-brand-identity-cu-clarence-van-der-putte

În cadrul acestui eveniment s-au abordat subiecte despre: gândirea strategică/creativă, cercetarea de piață, legătura directă dintre identitatea brandului și a designerului, precum și despre importanța identității. Identitatea este cheia în strategia de marketing, formând platforme creative prin toate instrumentele marketingului, pentru a ajunge la dorințele clientului. De asemenea, am avut ocazia să aflăm ce înseamnă să construiești un brand, care sunt instrumentele de care avem nevoie și ce capcane pot apărea pe parcurs în acest domeniu.

Anul acesta aducem în lumină o a doua ediție unde vom vorbi despre noile tendințe  puse în practică alături de profesioniști în domeniu. Cu o experiență de peste 6 ani, Gabriela Popescu este make-up artist, trainer și blogger clujean, iar portofoliul ei cuprinde realizarea de machiaje pentru cataloage de prezentare ale unor firme precum Benvenuti, Guess, Piera, dar și colaborări cu persoane publice cum ar fi Alexandra Ungureanu, Sore, Cristian Gog, Lucia sau Mihaela Tivadar.

Fiind o fire perfecționistă, Gabriela a urmat cursuri de perfecționare în arta machiajului și a participat la nenumărate Master class-uri de machiaj din țară. Cea mai mare bucurie pe 16143647_1167208186681204_840263576270936671_ocare profesia i-o oferă este zâmbetul clientelor atunci când pleacă din salonul ei. Vino și tu să îmbraci hainele noi ale acestui an și să afli de la Gabriela Popescu atât cele mai actuale tips&tricks în materie de machiaj cât și cum să fii propriul tău make-up artist.

Absolventă a Univeristății de Artă și Design din Cluj-Napoca, Raluca Popa a hotărât să ni se alăture la Fashion Brand Identity ca și speaker. Raluca este Creative Thinker la MuZa Events. Printre proiectele de succes ale celor de la MuZa Events se numără ”Cluj Design Days”, un eveniment destinat designerilor autohtoni, aflat deja la a doua ediție.

Vom aduce în atenția dumneavoastră și ținute cu clasă care nu ar trebui să-i lipsească unei business lady.

Echipa BLC

 

Detalii eveniment:

Când? Luni, 30 Ianuarie 2017 de la ora 18:00

Unde? Invest Cafe, (str. Republicii nr.7, Cluj-Napoca)

Intrare gratuită cu locuri limitate! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s