2017 – Între rezoluții și obiceiuri

Oare ce reprezintă un an în viața unei persoane? Dar al unei organizații? Ce reprezintă un an pur și simplu? Răspunsurile variază și este extrem de greu de a defini un an. Tu cum ai defini anul 2016?

Rezoluții

Dacă ar fi să spun acum tot ceea ce 2016 reprezintă pentru mine, aș vorbi despre experiența mea de voluntar, despre colegii mei extraordinari, jobul meu și despre toți oamenii frumoși care fac parte din viața mea. Acum urmează trecerea dintre ani și la fel ca restul oamenilor îmi fac bilanțul anului și încep să mă gândesc la viitor. Dacă pentru 2016 nu mi-am făcut rezoluții și planuri, anul acesta vreau să revin la acest obicei.

Mai demult mă axam asupra unor rezoluții vagi. Le treceam pe o listă care rămânea uitată pe fundul vreunui sertar. De când sunt voluntar la Business Ladies Club am învățat să mă organizez și să îmi stabilesc obiectivele într-un mod realizabil. Pentru rezoluțiile de acum voi avea nevoie de un pix, o coală de hârtie și multă răbdare. Trebuie să mă gândesc în primul rând la tot ceea ce am realizat în 2016. După aceea voi stabili cât timp sunt dispusă să aloc noilor activități. De exemplu, dacă vreau să învăț limba germană, voi avea nevoie de timp și de bani. În acest fel îmi va fi mult mai ușor să le duc la bun sfârșit. Tu ce rezoluții ai pentru 2017?

Obiceiuri

Noaptea de Revelion este una dintre cele mai importante nopți ale anului și se spune că îți poate influența noul an. Există multe tradiții care învăluiesc această noapte „magică”. Unii oameni doresc să atragă abundența în viața lor și fac asta păstrând o sumă de bani asupra lor. Alții cred că este bine să mănânci pește. De asemenea sunt persoane care cred că aduce noroc să mănânci 12 boabe de struguri, câte un bob pentru fiecare lună a anului.

Tu ce tradiții cunoști?

Fie ca noul an să fie cât mai productiv, iar toți să avem parte de

multă fericire, sănătate și iubire.

 

 

-ANA-MARIA COSTANCIUC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s