Elite Business Club Cluj, un eveniment reușit la prima ediție

Poate luni dimineața nu pare cea mai potrivită alegere pentru desfășurarea unui eveniment, dar Bianca Tudor, fondatoarea Elite Business Women, a dărâmat acest mit. A fost o alegere foarte inspirată, deoarece evenimentul Elite Business Club Cluj a fost impulsul de care aveam nevoie pentru a începe o nouă săptămână în forță: învățând lucruri noi de la antreprenori inovatori, plini de voie bună, pregătiți să împărtășească cu noi experiența lor din domeniul afacerilor.

13239338_518501765011817_5710424670394891993_n

Sursa: Facebook

Rând pe rând, ni s-au prezentat toți speaker-ii. Unii mai timizi, alții mai dezinvolți, însă cu siguranță, cu ceva în comun: pasiunea pentru ceea ce fac. Nu ne-au împărtășit doar experiențele lor, ci au încercat să ne insufle și valorile pe care le au. Am învățat de la Bianca Suciu, storyteller de carieră, că trebuie să ai curajul de a o lua de la capăt. Chiar dacă ai o slujbă stabilă, o carieră în ascensiune, dacă simți că e momentul pentru o schimbare, just go for it! În plus, Bianca ne-a oferit și un reminder valoros: indiferent de domeniul de activitate, ”Ladies, keep up the good work!”.

Al doilea speaker al evenimentului a fost Anca Dinu. Tânără antreprenoare, cu o experiență vastă în televiziune și radio, ba chiar și om de PR, Anca ne-a vorbit detașat despre drumul de la ”angajat convins” la ”antreprenor”. Deși nu pare o trecere ușoară, cel mai important lucru de care trebuie să ținem cont este să ne informăm. Poate cel mai greu pas din viața fiecărui antreprenor este începutul, dar după cum ne-a încurajat Loredana Hetea, un alt speaker al evenimentului, trebuie să ne asumăm riscuri. Doar așa vom avea de câștigat. Tot Loredana ne-a insuflat și câteva valori pe care orice business woman ar trebui să le aibă: perseverență, dorința de a învăța și, mai ales, pasiune. Sunt elementele esențiale pentru a construi un vis pornind de la o simplă idee.

O altă femeie de succes care a ales să își împărtășească experiența cu noi a fost Claudia Corega. Cadru didactic universitar, antreprenor și medic ortodont, Claudia continuă să creadă în proiectele ei, pasionată de ceea ce face și doritoare să ajute oamenii din jurul ei. Consideră că un business se menține prin inovație și seriozitate, principii pe care ea le oferă pacienților clinicii ei.

Singurul speaker de gen masculin a fost Andrei Oanță, co-fondator al brandului Caresta. Susținând cu tărie pasiunea soției lui pentru design și creația genților, Andrei ne-a vorbit despre evoluția brandului Caresta.

            Atunci când am fost pusă în situația de a mă prezenta am recunoscut că mă simt precum ”a baby” (un bebeluș)  printre atâția oameni de succes. Totuși, am rămas cu foarte multe informații noi și am avut ce învăța. Sunt pregătită să îmi asum acei ”baby steps” care îmi vor urma în carieră, deoarece la fiecare pas dai de oameni care să te inspire, precum echipa Business Ladies Club, care are grijă să ne recomande cele mai interesante evenimente. Abia aștept să văd ce mai urmează!

15385498_607212866140706_4912842908751347742_o

Sursa: Facebook

 

-Alexandra Nadia Petruț

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s