Elite Business Club

Elite Business Club este un eveniment business adresat persoanelor întreprinzătoare care doresc să își deschidă propria afacere și să lucreze cu drag în domeniul ales. Ideea de bază al acestui eveniment este cât se poate de simplă: adunarea în același loc a mai multor experți și împărtășirea de informații, astfel încât fiecare persoană să plece acasă cu un bagaj vast de cunoștințe. Uneori, este de ajuns un singur mentor pentru a schimba viața cuiva, iar acest mentor se poate afla mai aproape decât crezi.

15423677_1600141496679559_1050075902_n

Sursa: elitewomen.org

Unele persoane au nevoie doar de puțină motivație pentru a-și realiza un vis, iar multe dintre ele au reușit să găsească motivația necesară la Elite Business Club, un loc în care au întâlnit oameni valoroși care știu cum să îi motiveze pe cei din jur. Aici au învățat anumite trucuri pentru a excela în mediul afacerilor, au ajuns în contact direct cu multe alte personae care, poate se află în aceeași situație ca și ei, și, nu în utimul rând, au luat parte la unul din cele mai bune evenimente de networking al zilei de azi.

Astfel, în luna noiembrie, Elite Business Club a adunat la București o serie de persoane talentate și întreprinzătoare care au venit bine pregătite de acasă astfel încât să îi poată motiva pe cei prezenți. Este vorba de Bogdan Rusu, antrepenor în serie, Andreea Oanta, designer și antreprenor, Stelian Bogza, co-founder BenefitOnline și Natalia Berezovskaia, co-founder și designer de interior.

15401218_1600143293346046_823068560_n

Sursa: danblackonleadership.info

Acum vine rândul clujenilor să se bucure de Elite Business Club, astfel că, dacă ești din Cluj-Napoca sau de prin apropiere, poți participa în data de 12 decembrie la acest eveniment de top. Andreea Oanta revine și în capitala Transilvaniei pentru a motiva cât mai multe persoane și pentru a demonstra că la baza oricărei idei de succes stă originalitatea.

Maria Metz este un alt nume influent al mediului business din țară și ne va împărtăși din experiența ei de succes. Dr. Claudia Corega va putea influența  un număr mare de persoane prezente la eveniment. O altă doamnă de succes este Anca Dinu, iar cu siguranță oricine poate avea multe de învățat de la ea. De asemenea, dacă te interesează domeniul leadership-ului, atunci mai mult ca sigur te va interesa tot ce are de zis Loredana Hetea.

15424550_1600147203345655_1621793782_n

Sursa: entrepreneurcoach.com

Mulți oameni visează să ajungă antreprenori de succes, să motiveze la rândul lor alte persoane și să facă în viață ceva ce le place cu adevărat. Tu cum te diferențiezi de aceste persoane?

Un prim pas ar putea fi participarea la evenimente precum Elite Business Club. Acum ceea ce trebuie să reții este că pe lângă participarea la astfel de evenimente, va trebui să depui mult efort și chiar să pui în practică toate informațiile colectate.

Vrei să întâlnești potențiali clienți sau parteneri pentru afacerea ta?

Vrei să identifici cele mai bune idei și practici din domeniul tău?

Vrei să înveți din experiența celor mai buni antreprenori și să îți găsești mentori care să te îndrume?

Vrei să afli cele mai noi trenduri din industrie?

Dacă ai răspuns cu DA la aceste 4 întrebări, citește mai mult despre speaker-ii ediției aici: http://elitewomen.org/elite-business-club/,

iar pentru a te înscrie sau a achita plata online, urmărește acest link:

http://elitewomen.org/eveniment/elite-business-club-cluj/.

Taxa de participare este 80 lei. Pentru mai multe informații legate de eveniment poți afla de pe pagina de Facebook:

https://www.facebook.com/events/1762072277391236/.

-Ana-Maria Costanciuc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s