Tu cum petreci de 1 Decembrie?

 

Astăzi este Ziua Națională a României, astfel că m-am oprit pentru o secundă din tot ce am de făcut pentru a sărbători această țară minunată. Aici m-am născut, aici am crescut, aici mi-am întâlnit cei mai buni prieteni, și nu în ultimul rând aici am găsit familia BLC. Cu ocazia acestei zile m-am gândit să fac o listă cu tot ceea ce mă face să fiu recunoscătoare că m-am născut în România.

  1. BLC

Pare clișeu, însă în această țară am descoperit voluntariatul și puterea sa formatoare. Până acum m-a ajutat foarte mult și sunt ferm convinsă că și de acum înainte voi avea multe de învățat, astfel încât să îmi construiesc încetul cu încetul viitorul pe care mi-l doresc.

  1. Prieteni de nădejde

În România mi-am întâlnit cei mai buni prieteni care au fost alături de mine indiferent de situație. Chiar și în cele mai grele momente m-am ales cu oameni de valoare pe care nu i-aș da pentru nimic în lume, iar pentru ei voi fi mereu recunoscătoare.

  1. Un job de nota 10

Fă ceea ce îți place și nu va trebui să muncești nici măcar o zi din viața ta. Așa spune un proverb binecunoscut, iar eu țin să îi dau dreptate. De asemenea, la job am întâlnit niște persoane extraordinare de la care am foarte multe de învățat.

  1. Peisaje superbe

Oriunde aș merge, mereu voi fi uimită de frumusețea împrejurimilor. Din acest motiv am mereu telefonul pregătit pentru a face cât mai multe fotografii locurilor  frumoase pe care le vizitez. Această țară este renumită pentru frumusețea peisajelor naturale, iar eu nu pot decât să fiu mândră că m-am născut aici.

  1. MULTĂ DISTRACȚIE

Românii sunt și vor fi mereu sufletul petrecerilor. Aici lumea se distrează și profită de viață din plin. De câte ori mă distrez alături de prietenii mei mă încarc cu energie pozitivă și încep să văd lumea mai frumoasă.

Din moment ce ziua de 1 Decembrie și faptul că m-am născut aici reprezintă toate aceste lucruri pentru mine, m-am decis ca în acceastă zi să fiu mai bună, să ajut mai mult și să port cu mine un zâmbet autentic.

Tu cum îți petreci această zi de sărbătoare?

-Ana-Maria Costanciuc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s