Ce înseamnă să fii voluntar BLC

A fi sau a nu fi voluntar…

Suntem mereu întrebate ce înseamnă să fii o business lady și mai ales de ce voluntarele noastre aleg să rămână alături de noi și să investească timp, să realizăm împreună cele mai îndrăznețe proiecte. Le-am lăsat pe ele să împărtășească cu voi ce reprezintă Business Ladies Club și cum ar descrie experiența dobândită în cadrul organizației noastre.

BLC ocupă pentru mine un loc cu totul special. Aici am cunoscut oameni minunați care au conștientizat oportunitățile și valorile pe care această asociație le oferă.

Alături de voluntarii pe care cu mândrie îi reprezint și coordonez am reușit să realizăm cele mai de succes conferințe, workshop-uri, training-uri din spațiul clujean.

Prin fiecare proiect pe care l-am organizat am încercat mereu să aducem un plus de valoare. Autenticitatea și entuziasmul  mereu prezent m-au făcut să dau frâu liber energiei infinite care mă caracterizează și indiferent de situație să ofer 100 % pentru ceea ce astăzi alături de colegii mei numim Business Ladies Club.

Pledăm pentru integritate, demnitate și profesionalism!”

                Mihaela DoboȘeriu, PreȘedinte BLC

 

„Afirm cu încredere, în urma experienței mele în Business Ladies Club, că această asociație reprezintă un mediu favorabil pentru a-ți folosi timpul în mod productiv.

Să ajung să coordonez departamentul financiar pentru mine înseamnă o provocare și o experiență inedită care mi-a întărit convingerea că pot să reușesc să îmi îndeplinesc orice îmi propun prin devotament și perseverență. Mă bucur că am ocazia să lucrez cu persoane ghidate de aceleași principii și dornice de a investi în dezvoltarea lor.”

Gabriela ȚepuȘ, VicepreȘedinte al departamentului Financiar

BLC înseamnă pentru mine un mediu în care te dezvolți, unde cunoști oameni și unde membrii voluntari au devenit ca și a doua familie pentru mine. Recomand cu plăcere această organizație: Mulțumesc, BLC!”

Ștefania MOIȘ, VICEPREȘEDINTE al departamentului de Imagine

„Sunt mândră de faptul că sunt membru al acestei organizații, deoarece aici am  primit oportunitatea de a descoperi ceea ce înseamnă să fii voluntar în adevăratul sens al cuvântului. Datorită bunei abilități de leader a membrilor vechi, am învățat noi tehnici pentru dezvoltare personală și profesională, fapt care mă determină să mă implic din ce în ce mai mult.”

Roxana ȘteȚcu, Vicepreședinte al departamentului Proiecte

BLC este primul pas spre un viitor promițător. Un început de drum către  o carieră de succes.”

                        Amalia Pop, VicepreȘedinte al departamentului de Resurse Umane

 

„Ceea ce nu trebuie să lipsească din viața unui student este activitatea de voluntariat, iar decizia de a activa în BLC s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune alegeri pe care le-ai făcut pentru dezvoltarea mea. Nu numai că am reușit să îmi dezvolt abilitățile și competențele deținute, ci am și descoperit unele pe care nu știam că le dețin, toate acestea într-o organizație care se bazează pe un sistem de valori cu care mă identific și pentru care pledez: demnitate, integritate și profesionalism. Nu pot afirma decât: Mulțumesc, Business Ladies Club pentru încrederea și suportul acordat!”

Alina Loloiu, Senior Social Media

 

”Dacă ar fi să descriu Business Ladies Club în câteva cuvinte, acestea ar fi: experienţă, încredere, responsabilitate, loialitate. Cred că dacă vrei să te implici şi să înveţi lucruri noi trebuie să valorifici fiecare oportunitate care ţi se oferă şi să te implici în proiecte care sunt desfăşurate cu aceeaşi pasiune. BLC este despre interacţiune, cunoaştere, investiţie.

#Implicare #Loialitate #Cunoaștere”

Iulia Toderici, Senior Financiar

Business Ladies Club reprezintă locul unde te poți dezvolta personal și profesional, unde întâlnești oameni de la care ai ce învăța mereu. Este locul unde se promovează adevărate valori, principii, spirit de echipă, dorință și dăruire. Sunt mândră că fac parte dintr-o echipă ambițioasă și dornică de a realiza cât mai multe proiecte. “

Daiana Moldovan, Senior Web Design

„Pentru mine BLC nu înseamnă numai o organizație, ci o familie de prieteni cu obiceiuri și vise comune; înseamnă un prilej de a te descoperi, de a-ți descoperi calitățile și performanțele personale și profesionale. BLC pentru mine este și va fi un pas spre viitor!”

Larisa PetruȚa

„Pentru mine Business Ladies Club a însemnat un pas înainte în ceea ce privește dezvoltarea mea personală și profesională. În această organizație am întâlnit niște fete minunate care, punându-și mintea și abilitățile la contribuție, reușesc să facă lucruri frumoase din care mă bucur că pot face și eu parte. BLC mi-a deschis noi orizonturi, mi-a prezentat noi oportunități, mi-a dat ocazia să leg noi prietenii. Mulțumesc, BLC! Îți urez să crești în continuare și noi să creștem odată cu tine!”

        Mara RomonȚi

„Pentru mine a face parte din BLC este o mândrie și o satisfacție personală deoarece profesionalismul și integritatea organizației au avut un impact pozitiv asupra dezvoltării mele personale, am învățat multe și am cunoscut multe persoane care mi-au devenit prieteni.”

                Ana Bukovszki

Pentru mine Business Ladies Club înseamnă dovada vie că fetele pot să își construiască un viitor mai bun și sper ca multe alte tinere să vadă această oportunitate. Până la urmă viitorul se află în mâinile noastre.

        Ana Maria Constanciuc

„În viziunea mea, asociația Business Ladies Club, este sinonimă cu asumarea responsabilității, cu lucrul în echipă și cu dezvoltarea abilităților deținute, dar și cu acumularea unora noi. BLC este locul propice unde poți experimenta lumea afacerilor și unde poți întâlni oamenii potriviți care să te ajute să îți începi cariera mult dorită.”

Andreea DrĂghici

„Timpul dedicat voluntariatului înseamnă timp investit în dezvoltarea ta! În calitate de membru BLC, am evoluat din multe puncte de vedere și am crescut odată cu organizația. Am întâlnit oameni noi, mi-am făcut prieteni, am învățat să lucrez în echipă și am luat parte la cele mai frumoase activități. Fiecare proiect, atât intern cât și extern, m-a făcut să iubesc tot mai mult această organizație.”

Paula Șeer

„Această organizație mă ajută să simt că fac o diferență, că am puterea să schimb lucrurile în bine. Când sunt oameni care depind de tine, felul în care te privești și acționezi se schimbă, prinzi încredere în forțele tale și devii mai responsabilă. Pot afirma că sunt mândră de obiectivele pe care le-am atins  alături de o echipă minunată.”

Carla Cozma

BLC înseamnă pentru mine atât dezvoltare personală cât și profesională, înseamnă profesionalism și nu numai. Sunt încântată să fiu membru BLC deoarece aici am învățat importanța punerii în practică a aspectelor teoretice, am învățat ce înseamnă cu adevărat profesionalismul.”

Claudia PetriȘor

BLC înseamnă autocunoaștere și cunoaștere, relaționare și colaborare, ambiția de a testa propriile limite, îndemnul de a descoperi valoarea umană, înseamnă Demnitate, Integritate și Profesionalism!”

Cristina Stoica

BLC reprezintă pentru mine mediul în care mă pot dezvolta și pot face primii pași spre o carieră de succes. Consider că este o experiență unică, unde toată munca ta se transformă în atuuri și învățături, unde totul te îndeamnă să devii o business lady.”

Teodora Râpanu

BLC este mai mult decât un club de business, BLC este o ECHIPĂBLC înseamnă dezvoltare profesională, colaborare, proiecte realizate frumos, un mediu în care ai șansa să înveți și să aplici ceea ce ai învățat în cadrul proiectelor și a evenimentelor marca BLC. Business Ladies Club înseamnă prietenie, oameni care sunt dispuși să te învețe și să învețe odată cu tine.”

Diana BĂrcuteanu

Business Ladies Club oferă ambianța perfectă pentru a-ți valorifica abilitățile și de a da culoare ideilor tale. Pentru mine BLC a fost factorul cheie care a contribuit la dezvoltarea mea personală, iar reușitele mele s-au materializat în cadrul acestei minunate echipe. Împreună am aflat ce înseamnă implicarea, care s-a îmbinat perfect cu pasiunea și entuziasmul de a lucra în echipă.”

                                                Natalia Covaci

BLC pentru mine reprezintă locul care te provoacă mereu să dai ce e mai bun din tine, să înveți lucruri noi și nu în ultimul rând să le aplici în viața de zi cu zi. Mulțumesc, BLC!”

Rocsana Voivod

BLC este locul potrivit unde să te dezvolți, să crești, să îți testezi limitele, și să evoluezi atât pe plan profesional cât și pe cel personal, de asemenea ai ocazia de a face parte dintr-o echipă minunată .

Sunt mândră că fac parte din echipa Business Ladies Club.”

Evelyn Lapsanzaski

„BLC este locul ideal pentru persoanele dornice să acumuleze cât mai multe cunoștințe și care își doresc să evolueze din punct de vedere profesional. Aici am întâlnit o echipă minunată alături de care am învățat să îmi depășesc limitele și să îmi fixez obiectivele de viitor.”

Teodora Gherman

Business Ladies Club pledează pentru integritate, demnitate și profesionalism!

Dacă ți-am stârnit curiozitatea și te identifici cu valorile echipei noastre, aplică prin intermediul formularului până la data de 1 noiembrie 2016 și alătură-te inițiativei noastre. (Formular de înscriere).

Oferă-ţi prilejul de a construi mai mult.

Cariera ta poate începe cu noi!

poza-echipa-buna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s