Corina Bega va fi speaker la Business Ladies Conference

Implicarea femeii moderne în dezvoltarea societăţii este un fenomen care merită atenţia şi interesul nostru. Indiferent de domeniul în care femeile activează, aduc un aport de empatie, armonie și devotament.

Se spune că profilul unei femei – lider presupune o personalitate puternică, ambiție, perseverență, implicarea în proiecte de impact și conștientizarea provocărilor. Pe lângă aceste calități femeia lider are dorința de a da ceva înapoi societății și își păstrează setul comun de principii, valori, idealuri.

Leadership! O temă pe care o vom aborda cu atenţie sporită în cadrul celei de-a 3-a ediții a evenimentului Business Ladies Conference alături de dna Corina Bega.

corinabega

Corina Bega este Business Coach, Trainer și Fondator al Leadscipline. A lucrat 20 de ani pentru Philip Morris în roluri cu o responsabilitate din ce în ce mai mare în departamentele de Marketing și Business Planning & Development.

În 2005, Corina a fost promovată Manager Marketing EEMA la sediul PMI din Elvetia, cu responsabilitatea de a coordona activitățile de Marketing din Africa și Orientul Mijlociu pe o perioadă de peste 3 ani. În Lausanne, ea a condus o echipă multiculturală, coordonând activitățile din 20 de piețe diferite.

În 2008, Corina a preluat conducerea departamentului de Marketing din Israel, unde a condus procesul de integrare a unei echipe de 16 profesioniști de la fostul distribuitor național în cultura organizațională PMI. Împreună cu echipa sa, Corina a primit Premiul de Excelență din partea VP EEMA PMI pentru performanța excepțională.

La întoarcerea în Romania, în 2012, Corina a preluat rolul de conducere a departamentului de Planificare și Dezvoltare a Afacerii și a coordonat un proiect de integrare a funcțiilor comerciale pentru a răspunde prompt la provocările noii realități a pieței.

În 2014, după ce a absolvit programul de Coaching acreditat de ICF (Federatia Internationala de Coaching, n.r. International Coaching Federation), Corina a fondat Leadscipline cu ambiția de a schimba felul în care adulții deprind cunoștințe noi prin programe de dezvoltare croite pe ultimele descoperiri științifice și pe metode moderne de învățare. Echipa Leadscipline a început să deruleze programe pentru creșterea abilităților de Leadership în rândurile Managerilor și ale Directorilor Executivi. Programele Leadscipline se bazează pe Modelul Gestionării Performanței™ și cuplate cu instrumentele proprii Culturii de Coaching în organizații, duc la angajamentul și implicarea sporită a membrilor echipelor și implicit aduc rezultate superioare. 

Corina a susținut peste 400 de ore de coaching și mai mult de 15 programe de dezvoltare organizațională unei audiențe estimate de 500 de participanți. Este un vorbitor apreciat, care a livrat discursuri pe teme legate de principiile obținerii de performanțe superioare ca rezultat al dezvoltării oamenilor.”

Aşadar, data de 4 noiembrie va aduce pe scenă povestea captivantă a ce înseamnă să fii un lider adevărat.

Înscrierile continuă: https://goo.gl/iEfNdn

Event facebook:  Business Ladies Conference 3rd edition

VĂ AȘTEPTĂM!

afis-conf-3rd

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s